fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.
Verwarming zelf plaatsen: de voordeligste weg naar een warm nest

Verwarming zelf plaatsen: hoe gaat Thricon te werk bij de vormgeving van een zelfbouwpakket?

Tijdens een persoonlijk bezoek aan uw woning, dat het startpunt vormt voor de samenstelling van uw op maat gemaakte zelfbouwpakket, gaan we de belangrijke parameters na in uw zoektocht naar de perfecte verwarming. Hierbij kijken we naar het door u benodigde vermogen, maar ook naar het warmteverlies in uw woonst, uw E-peil en dergelijke. Vervolgens stellen we een offerte met kostenraming op, waarbij we erop letten binnen de grenzen van uw budget te blijven zonder dat u daarom concessies moet doen op de verwarming die u in gedachten heeft. Het feit dat u de taak van een professioneel vakman op eigen schouders neemt, laat u immers een zee van budget en dus ruimte vrij om te spelen met verschillende uitvoeringen en opties. Zo verzorgen wij naast standaard CV-ketels en radiatoren bijvoorbeeld ook vloerverwarming, warmtepompen, etc. 

Wij stellen uw persoonlijk bouwpakket op

Aan de hand van dit bezoek sprokkelen wij vervolgens de verschillende benodigdheden voor uw persoonlijke zelfbouwpakket bijeen, onderdelen die stuk voor stuk gecertificeerd en dus uit de beste stoffen vervaardigd zijn. Bij Thricon staan we immers garant voor topmaterialen afkomstig van topmerken, waardoor u - zelfs wanneer u uw verwarming zelf plaatst - nooit het slachtoffer zal zijn van een slechte installatie ten gevolge van gebrekkige kwaliteit. We willen onze klant echter zo gesterkt als mogelijk doen voelen in het zelf plaatsen van zijn verwarming - alsook de zelfmontage van elektriciteit, airco, ventilatie en sanitair - en bieden daarom ook de standaard fabrieksgarantie op al onze producten, zodat u voor de plaatsing van uw verwarming blindelings kan vertrouwen op de zelfbouwpakketten van Thricon. 

Verwarming zelf plaatsen in Hamont-Achel en omstreken: Neerpelt, Lommel, Hechtel-Eksel, Bocholt, Bree, Peer, …

Dit geldt bovendien ook voor de effectieve plaatsing van uw verwarming: dankzij het uitgebreid delen van onze vakkennis op alle mogelijke manieren, gaande van persoonlijke begeleiding bij de levering van uw pakket door onze experts tot het gebruik van montage-stickers op de verpakkingen van onze producten, garanderen wij een vlotte realisatie van onze zelfbouwpakketten door onze klant. Wij willen u immers nooit in de koude laten staan, en dat bedoelen we letterlijk én figuurlijk: indien u ook maar de minste problemen ondervindt tijdens het zelf plaatsen van uw verwarming staan we erop dat u ons zo snel mogelijk contacteert, zodat we u te hulp kunnen snellen met de nodige expertise en professionele bijstand.

Bij Thricon doen we er alles aan om de zelfmontage van uw verwarming op rolletjes te doen lopen. Buiten dat we u de nodige gereedschappen uitlenen, zodat u zich deze kost kunt besparen, zul-len we bijvoorbeeld uw centrale verwarmingsketel voorgemonteerd leveren, waardoor u enkel nog de aansluiting van de leidingen rest, en zullen onze ervaringsdeskundigen na uw zelfmontage uw verwarmingssysteem komen installeren en opstarten, zodat alles meteen operatief en gebruiks-klaar is. Zo zal noch het uitzicht van uw installatie, noch de vakkundigheid en kwaliteit waarmee ze is aangelegd verraden dat u zelf aan de slag bent geweest. Zo kunt u na afloop niet alleen fier zijn op wat u met behulp van onze zelfbouwpakketten gerealiseerd heeft, maar daar ook in uw dagdagelijkse gebruik het opperste profijt uit halen.  

Verwarming zelf plaatsen geeft u het knusse comfort waar u naar verlangt aan een haalbare prijs

De renovatie van uw woning, met name het plaatsen van verwarming, uitbesteden aan een derde is vaak een pijnlijk kostelijke affaire. Bij Thricon bieden we u echter - letterlijk en figuurlijk - alle tools om deze hindernis met souplesse te ontwijken: wanneer u beroep doet op de zelfbouwpakket-ten van Thricon om uw verwarming zelf te plaatsen, elimineert u namelijk de kosten van gespecialiseerde voorkennis en jaren ervaring die een vakman vanzelfsprekend in zijn tarieven zal meerekenen. Concreet wilt dit zeggen dat u door de zelfbouwpakketten van Thricon aan te spreken tot wel 50 % aan renovatie-budget uit kunt sparen, wat vaker wel dan niet neerkomt op duizenden euro’s. Wanneer u zich er dan van vergewist hoe simpel het zelf plaatsen van uw verwarming eigenlijk zijn kan, zoals u boven heeft kunnen lezen, vallen de (onbestaande) nadelen van het zelf plaatsen van uw verwarming met Thricon in het niet bij met de legio schitterende voordelen. 

Maak een vrijblijvende afspraak bij Thricon zelfbouwpakketten

Benieuwd naar hoe we uw plannen voor een nieuwe verwarming in een gepersonaliseerd, budget-vriendelijk zelfbouwpakket vormgeven, zodat u uw verwarming moeiteloos zelf plaatsen kunt? Maak nu vrijblijvend een afspraak bij onze vakdeskundigen om samen met ons te bekijken wat voor u de mogelijkheden zijn, en u zal niet teleurgesteld worden. Bij Thricon helpen we u met alle plezier verder in de zelfmontage van uw verwarming!