fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.
Met onze zelfbouw CV-ketel zit je er op alle gebied warmpjes bij

Zelfbouw CV-ketel van Thricon: wij laten je nooit in de kou staan

Zelf uw CV-ketel plaatsen is een uitdaging die al gauw klinkt alsof ze u als niet-professional in de meest hachelijke situaties zal doen belanden, maar niets is minder waar. Wanneer u voor de aanleg van uw centrale verwarming beroep doet op de zelfbouwpakketten van Thricon, zult u ondervinden dat het zelf monteren van uw CV-ketel, mits de juiste begeleiding, helemaal niet buiten uw bereik ligt - integendeel! Die deskundige begeleiding, waaraan u ongetwijfeld behoefte heeft, is namelijk hét stokpaardje waar we bij Thricon prat op gaan: onze gespecialiseerde zelfbouwpakketten staan bekend om een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid, waardoor klanten zelden tot nooit moeite ondervinden bij de montage van hun zelfbouw CV-ketel - en zich vervolgens vaak aan ook onze andere zelfbouwpakketten wagen, zoals bijvoorbeeld het aanleggen van hun eigen airco, verwarming, elektriciteit, sanitaire voorzieningen, ventilatie e.d.

Zelfbouw CV-ketels: voordelig, gemakkelijk en betrouwbaar dankzij onze werkwijze

Vervolgens stellen we een individueel zelfbouwpakket samen, dat naast ons vakkundig en gepersonaliseerd advies al de benodigde onderdelen bevat voor de installatie van uw CV-ketel, bestaande uit niets minder dan hoogwaardige materialen. Bij Thricon werken we namelijk uitsluitend met gecertificeerde onderdelen en topmerken, waardoor ook een CV-ketel die u zelf plaatst de kwaliteit herbergt waarvoor u normaal gezien bij een professional zult aankloppen - en overigens veel meer zult betalen. Ook over professionele gereedschapsmaterialen hoeft u zich geen zorgen te maken, en u hoeft zich deze al helemaal niet aan te schaffen: Thricon voorziet in al het nodige, en leent u met veel plezier haar professionele werktuigen uit, zoals bijvoorbeeld apparaten voor het bewerken van leidingen en dergelijke, in àl haar zelfbouwpakketten: behalve zelfbouw CV-ketels verzorgen wij immers ook vloerverwarming, radiatoren, warmtepompen en dergelijke. 

Een zelfbouw CV-ketel van Thricon wordt door ons voorgemonteerd geleverd

Uw pakket wordt door ons persoonlijk bij u aan huis geleverd, een moment waarop onze ervaringsdeskundige ter plaatse graag even de tijd neemt om u uitgebreid te informeren over de correcte installatie van uw pakket. In het geval van uw zelfbouw CV-ketel leveren we deze zelfs voorgemonteerd, zodat u zelf slechts nog de leidingen moet aansluiten. Daarenboven proberen we een vlotte uitvoering van het zelfbouwpakket te garanderen door een intens gebruik van montage-stickers, die u stap voor stap de nodige instructies tonen en waarvan de verpakkingen van al onze producten voorzien zijn. Zo is er zelden tot nooit ruimte voor interpretatie, en kan u in alle klaarte de bouw van uw CV-ketel zelfstandig inzetten. Na afloop, wanneer u alles naar behoren heeft aangelegd, verblijden onze vakmensen u opnieuw met een bezoekje om alles in te stellen en op te starten. 

Met uitstekende zelfbouw CV-ketels houdt Thricon Limburg warm

Indien er toch onduidelijkheden optreden of u zich niet helemaal in de mogendheid voelt een bepaalde stap uit te voeren, kunt u bovendien altijd contact met ons opnemen voor extra bijstand. Zo kunt u dankzij de zelfbouwpakketten van Thricon toch de voordelen genieten van een samenwerking met een gerenommeerd specialist, zonder dat u daarvoor diep in uw buidel hoeft te tasten. Wij leveren u al het nodige in een handomdraai zodat u vlug aan de slag kunt, en dat binnen de omliggende gemeenten van Hamont-Achel: Neerpelt, Lommel, Hechtel-Eksel, Bocholt, Bree, Peer, Leopoldsburg, Meeuwen-Gruitrode. 

Een zelfbouwpakket op maat nodig? Contacteer Thricon! 

Een leerzaam proces waarin u een zelfbouw CV-ketel plaatst, onder het toeziende oog van onze professionals en dit aan een wel zéér voordelige prijs? Thricon biedt u deze buitenkans en meer. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, en samen met u kijken we wat voor u het geschikte zelfbouwpakket is. Wij helpen u met alle plezier verder!