fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.
Zelfbouwpakketten in Limburg voor al uw mogelijke renovaties

Zelfbouwpakketten in Limburg voor uw sanitair, verwarming, ventilatie, airco en elektriciteit

Het hoofddoeleinde van onze zelfbouwpakketten te regio Limburg bestaat erin u een mogelijkheid tot (ver)bouw(ing) te bieden die zowel in lay-out als in kwaliteit, afwerkingsgraad en functionaliteit niet afwijkt van het werk dat een professional oplevert. Wat er wél grondig zal verschillen is het kostenplaatje dat u gepresenteerd wordt aan het einde van de rit: de zelfbouwpakketten te regio Limburg van Thricon worden namelijk niet alleen samengesteld met respect voor de grenzen van uw persoonlijke budget, ze vormen in sé een veel goedkopere optie dan de uitbesteding aan een derde. Dit laat u de ruimte om verbouwingen door te voeren die uw wildste dromen overtreffen en veel luxueuzer zijn dan wat u zich dacht te kunnen veroorloven, maar gunt u daarnaast bijvoorbeeld de mogelijkheid om nu ook andere zaken zélf aan te pakken, die anders misschien een tijdje wachten moesten: wat dacht u er bijvoorbeeld van om, naast de zelfmontage van uw airco, ook de aanleg van uw verwarming of sanitair voor eens en altijd in orde te maken via Thricon? 

Zelfbouwpakketten te Limburg zijn nergens zo betrouwbaar als bij Thricon

Met een zelfbouwpakket van Thricon te Limburg bent u met andere woorden gegarandeerd tot wel 50 % goedkoper uit dan wanneer u uw renovatie overlaat aan een professional, wat resulteert in een besparing van wel duizenden euro’s. De kleine moeite die daar tegenover staat is dat u zelf de handen uit de mouwen steekt, een te verwaarlozen aspect wanneer u kijkt naar de goede begeleiding onder dewelke dit gebeurt en de legio voordelen die aan onze zelfbouwpakketten verbonden zijn. Zo worden de verschillende onderdelen waaruit uw persoonlijk zelfbouwpakket bestaat niet alleen handgeplukt door onze experts met het oog op uw individuele bouwplannen en -behoeften, dit gebeurt tevens uit een selectie aan producten waarvan de kwaliteit onberispelijk is. Al onze producten zijn als zodanig gecertificeerd, van topmerken, en genieten ook de standaard fabrieksgarantie.

Zelfbouwpakketten te Limburg als ideaaloplossing voor uw (ver)bouw(ing)

U heeft dan wel al de benodigde onderdelen ter beschikking, maar bezit niet het nodige materiaal om deze te assembleren? Maakt u zich geen zorgen, want bij Thricon te Limburg lenen we u maar al te graag ons beroepsgereedschap uit voor de zelfmontage van uw airco, verwarming, elektriciteit of sanitair. Zo hoeft u zich geen extra kost op de hals te halen en bent u, wanneer we uw pakket persoonlijk aan huis leveren, meteen van al het nodige voorzien om aan de slag te gaan. Bij deze levering wordt u door een van onze experts uitgebreid bijgestaan met advies over de plaatsing van uw zelfbouwpakket, instructies die u tevens terug kan vinden op de duidelijke montage-stickers die de verpakking van al onze producten sieren.

Zelfbouwpakketten in Limburg: Hamont-Achel, Neerpelt, Lommel, Hechtel-Eksel, Bocholt, Bree, …

Mocht er echter toch een probleem optreden, van welke aard dan ook, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we u zowel in theorie als in de praktijk kunnen bijstaan daar waar nodig. Bovendien leveren wij zaken als een centrale verwarmingsketel en toebehoren voorgemonteerd, zodat er u in uw zelfbouwpakket niets anders rest dan slechts nog de aansluiting verzorgen: schroefkoppelingen aandraaien, boren, sleuven maken, leidingen inkorten, e.d. Naderhand komen onze ervaringsdeskundigen ook telkens langs om uw systeem in te stellen en op te starten, zodat u meteen ten volle van uw nieuwe realisatie genieten kan. De zelfbouwpakketten van Thricon zijn overigens voornamelijk beschikbaar in de regio Limburg, met name in de omliggende gemeenten van Hamont-Achel: Neerpelt, Lommel, Hechtel-Eksel, Bocholt, Bree, Peer, Leopoldsburg en Meeuwen-Gruitrode. 

Limburg geniet nu ook de voordelen van betrouwbare zelfbouwpakketten dankzij Thricon

Onze werkwijze? Bij Thricon starten we uw traject met een persoonlijk huisbezoek, waarin we gaandeweg een zelfbouwpakket vormgeven dat in overleg met u volledig op al uw individuele behoeften toegespitst is. We maken een offerte op met een ideaaloplossing die niet alleen aan al de wensen voor uw wooncomfort beantwoordt, maar - zeker niet onbelangrijk - ook binnen het door u gestelde budget blijft, waardoor een zelfbouwpakket van Thricon te Limburg altijd financieel geoorloofd is. Zo kijken we er, in de samenstelling van uw zelfbouwpakket voor bijvoorbeeld een gloednieuw ventilatiesysteem, naar hoe de luchtvochtigheid zit en of u, in het streven naar een gezond leefklimaat, een ventilatiesysteem C, C+ of D nodig heeft. Bij zelfbouwpakketten voor verwarming zal onze onverslapte aandacht dan bijvoorbeeld weer naar het E-peil en uw warmteverlies gaan, of het vermogen waaraan zeker voldaan moet worden. 

Neem het heft in eigen handen met onze zelfbouwpakketten

Bent u toe aan een renovatie van uw airco, verwarming, elektriciteit of sanitair, en niet bang om zelf het heft in eigen handen te nemen? Voor een buitengewoon voordelige én gemakkelijke oplossing zonder enig risico is Thricon het juiste adres: onze zelfbouwpakketten te Limburg zijn ongeëvenaard in gebruiks- en klantvriendelijkheid. Maak nu vrijblijvend een afspraak en we kijken samen met u naar de mogelijkheden!