fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.
Doe-het-zelf te Limburg voor de budgetvriendelijke verbouwing

Doe-het-zelf in Limburg wordt door Thricon op gebruiksvriendelijke wijze aangeboden

Dat u slechts een flinterdun deel betaalt van de kost die u normaal gezien aan een ervaringsdeskundige zou spenderen, is een gevolg van het feit dat u uw werken zelf uitvoert en dus geen budget moet uitreiken aan andermans ervaring of specialisatie. Dit houdt echter niet in dat de kwaliteit van uw verwezenlijking daarom, in synchronisatie met de prijs ervan, ook naar omlaag moet gaan: bij Thricon begeleiden we u immers dermate dat u naderhand nauwelijks zal kunnen geloven dat uw CV-ketel, airco, elektriciteit of sanitair niet door een vakman, maar door uw eigen twee handen geplaatst is. Onze doe-het-zelf-service te Limburg biedt u het onmiskenbare voordeel van de combinatie van de lage prijs van zelfmontage met de vakkennis van een professional, waardoor u tot wel 50 % aan kosten - oftewel duizenden euro’s - kan besparen zonder dat u daarom aan een kwaliteitsoplevering moet inboeten. 

Onze doelgerichte begeleiding helpt u tot wel 50% te besparen op uw facturen

Het klinkt natuurlijk allesbehalve evident, zelf uw eigen ventilatiesysteem of sanitair aanleggen wanneer u geen ervaringsdeskundige bent. Bij Thricon bewijzen we u echter graag het tegendeel: onze doelgerichte begeleiding is er namelijk in gespecialiseerd werkelijk iedereen in staat te stellen zijn eigen renovatie uit te voeren, en dat is waar onze doe-het-zelf-service te Limburg het verschil maakt. Concreet doen onze experts dit door bij de levering van uw pakket, die door ons persoonlijk aan huis gebeurt, de nodige tijd uit te rekken om samen met u de volledige instructies van uw installatie door te nemen. Wanneer u tijdens het monteren zelf dan ook nog eens verdergaat op de informatieve montage-stickers waarmee we al onze productverpakkingen hebben gebrandmerkt, bent u uitgerust met de perfecte instructies voor uw doe-het-zelf-onderneming en kan het haast niet meer fout gaan. 

Voor doe-het-zelf te Limburg is Thricon uw specialist bij uitstek

Wanneer u toch even door de bomen het bos niet meer ziet of u zich simpelweg niet in staat voelt een bepaalde stap uit te voeren, kan u steeds contact met ons opnemen voor extra hulp. Dit drukken we u samen met ons professioneel advies op het hart wanneer we in een persoonlijk bezoek aan uw woning met u bekijken wat voor u de ideale doe-het-zelf-formule zou zijn. Wanneer we in gezamenlijk overleg met u tot de ideale oplossing voor uw project gekomen zijn, maken we een offerte op en beginnen we vervolgens met het samenstellen van uw geïndividualiseerde zelfbouwpakket. Tijdens deze samenstelling wordt er bovendien alleen gekozen uit gecertificeerde onderdelen, die vervaardigd zijn uit hoogwaardige materialen en afkomstig zijn van topmerken. 

U kan er dus blind op vertrouwen dat al onze onderdelen van uitzonderlijke kwaliteit zijn, en dat een beroep op onze doe-het-zelf te Limburg een duurzame investering vormt die u in uw dagdagelijkse leven langdurig van een verhoogd levenscomfort zal voorzien. Want bij Thricon zijn we van mening dat, gewoon omdat u zelf uw renovatie installeert, deze niet noodzakelijk minder degelijk, bestendig of goed afgewerkt hoeft te zijn als het geval is wanneer dit door een professional gebeurt. Hoewel het dus zeer onwaarschijnlijk is dat er zich problemen zullen voordoen wat betreft de installatie of de kwaliteit van uw producten, zal u zich als amateur-monteur echter ongetwijfeld gesterkt voelen door het feit dat al onze producten ook de standaard fabrieksgarantie genieten. 

Met doe-het-zelf te Limburg verzorgt Thricon een scala aan voordelige mogelijkheden

Wanneer onze experts een doe-het-zelf-pakket te Limburg voor u als klant verzorgen wordt er daarbij natuurlijk gekeken naar alle elementen die uw keuze voor een bepaalde optie mogelijks kunnen beïnvloeden: zo gaan we bij verwarming bijvoorbeeld na wat voor vermogen u nodig heeft, hoe het zit met uw E-peil en uw warmteverlies, e.d. Bij een zelfbouwpakket voor airco of ventilatie zullen we dan weer naar de optimalisatie van uw lucht en de luchtvochtigheid kijken, met in het achterhoofd een gezond leefklimaat, en kijken we of u eerder gebaat bent bij een split of multi-split-systeem, etc.

Bij Thricon doe-het-zelf te Limburg helpen we u met het maken van geïnformeerde keuzes die naadloos aansluiten bij uw levensstijl, en nemen we de planning en verzorging van uw materialen voor onze rekening, zodat u zelf slechts nog de aansluiting van uw systemen moet uitvoeren. Hiervoor zijn wij trouwens altijd bereid om onze professionele gereedschappen aan uit te lenen, zodat u ook deze extra kost efficiënt ontwijken kan en u zich geen zorgen hoeft te maken over de aankoop van materiaal dat u hoogstwaarschijnlijk maar één keer in uw leven zal gebruiken. Na de aansluiting in kwestie krijgt u daarenboven nog een bezoekje van onze ervaringsdeskundigen, die alles voor u installeren en opstarten, zodat u meteen met de nodige trots en een verdiend schouderklopje voor uzelf kan genieten van uw nieuwe verwezenlijking.

Maak een afspraak of vraag een offerte op maat aan bij Thricon!

U wilt uw woning voorzien van nieuwe elektriciteit, airco, verwarming of sanitair en bent op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing? Thricon biedt u een oplossing van formaat: onze doe-het-zelf-service te Limburg vormt zowel een gemakkelijke als rendabele optie voor zij die graag de handen uit de mouwen steken en daar een prachtige renovatie aan over willen houden. Contacteer ons nu vrijblijvend voor een afspraak of een offerte op maat en we helpen u graag verder!