fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.

FAQ

De meest gestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. U kan ons ook steeds een mailtje sturen op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel ons op 0468/13 37 87.

Is zelfmontage moeilijk?

Iedereen met een rechtse en een linkse hand kan zelf installeren. De werken bestaan uit sleuven maken, leidingen inkorten, boren en schroefkoppelingen aandraaien. Specialistische zaken zijn voorgemonteerd.

Heb ik speciaal gereedschap nodig?

Gereedschap om leidingen te plooien, in te korten en af te rollen krijgt u van ons in bruikleen. Voor de rest volstaat regulier doe-het-zelf gereedschap.

Een verwarmingsketel aansluiten, kan ik dat wel?

De ketel en zijn toebehoren worden door ons voorgemonteerd geleverd. U kan zelf gemakkelijk alle af- en toevoerleidingen aansluiten bij het juiste label/sticker.

Wordt er een handleiding voorzien?

Voorgemonteerde onderdelen zijn voorzien van stickers zodat u precies weet welke leidingen op welke onderdelen moeten worden gekoppeld. Bovendien staan we altijd paraat om u te assisteren.

Hoe verloopt alles?

U maakt een afspraak en één van onze adviseurs komt ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken en eventueel de plannen te bekijken of opmetingen te doen. Vervolgens maken we een offerte op maat. Na akkoord leveren we een compleet pakket en leggen we u stap voor stap uit hoe de montage te werk gaat. Tijdens de installatie en montage zelf staan we u bij met raad en daad.

Wat als ik problemen ondervind met de montage?

Wij garanderen bijstand bij problemen met de montage. Ofwel gebeurt dit telefonisch, via mail of door middel van een bezoekje van onze monteurs.

Wat als ik onderdelen te kort kom?

De pakketten zijn compleet. Moest het zijn dat u toch iets te kort komt kan u dit gratis komen afhalen.

Geven jullie garantie?

We werken enkel met gecertificeerde materialen waarop fabrieksgarantie geldt.

Wat is de levertermijn?

Alle benodigdheden voor het leidingnet (leidingen, koppelstukken, inbouwdozen, collectoren etc) hebben we op voorraad en kunnen per direct geleverd worden zodat u meteen van start kan gaan met de eerste fase van uw zelfbouw.

De materialen voor de afwerkingsfase (ketel, radiatoren, ventilatieunits, aircounits, sanitaire toestellen, etc) worden in samenspraak met u tijdig afgeleverd.

 

Ludo Engelen begeleidt u bij de zelfmontage van uw verwarming, sanitair, ventilatie of airco.

Contacteer ons

Telefoon 0468/13 37 87

E-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Thricon - Verwarming zelf plaatsen

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Remise 3
3930 Hamont-Achel

Vaillant
Henco
Comair
Daikin