fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.

elektriciteitElektriciteit

Zelfbouw elektriciteitsinstallatie

Vanuit ons apart segment voor elektriciteit, nl. ThriconElektro, bieden we u een aantal zelfbouwpakketten aan. U kiest zelf welk pakket het beste bij u past. Uiteraard kunnen wij bij speciale wensen ons aanbod verder uitbreiden.

ThriconElektro is rescert gecertificeerd op gebied van zonnepanelen.

Contacteer Niek, uw vast aanspreekpunt bij ThriconElektro, gerust met al uw vragen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Al onze offertes zijn vrijblijvend en gratis. 

Offerte aanvragen

 

Traditionele huisinstallatie

Steekt u graag de handen uit de mouwen bij uw nieuwbouw- of renovatieproject? Dan zijn onze zelfbouwpakketten voor elektriciteit geknipt voor u. Stel nu uw eigen traditionele huisinstallatie samen, en druk zo de kosten van uw project.

Waar u met zo’n pakket voor kiest? Een elektriciteitsnetwerk zonder enige apps, regeltechnieken of andere gekoppelde systemen. Wel zal u optimaal gebruik maken van stopcontacten, lichtschakelaars, digitale televisie en een zekeringskast op maat.

Wij leveren stuk voor stuk kwaliteitsvolle materialen conform de AREI, zoals van het merk Niko of Gira. Maar ook wanneer u zelf een merk in gedachten heeft, behoort dit tot de mogelijkheden. 

Vast aanspreekpunt Niek Hofman werkt een pakket op maat en een plan voor de elektrotechnieken voor u uit. Daarbij kijkt hij naar uw dagelijks gebruik, maar geeft hij ook advies over het aantal stopcontacten, de plaats van uw lichtschakelaars, etc.

Domotica

Uw verwarming op voorhand instellen, de verlichting vanop afstand bedienen, een betrouwbaar beveiligingssysteem, rookmelders die terugkoppelen naar uw smartphone, ... Met domotica tilt u uw elektropakket voor de traditionele huisinstallatie naar een hoger niveau.

Door slim in te spelen op uw elektriciteitsverbruik creëert u meer comfort, maar bespaart u ook op uw energiefactuur. Is domotica nu niet aan de orde, maar wel een toekomstdroom? Dan maken we samen een plan op, waardoor u op elk moment de nodige uitbreidingen kunt doen.

Bovendien hebben wij domotica voor ieders budget. Zo werken wij met de merken Loxone, Dobiss en Niko Home, die elk hun eigen prijsklasse hebben. Toch staan we ook open voor andere systemen. We programmeren alles naar wens en leggen u de instellingen tot in de puntjes uit.

Kiest u voor Loxone, dan kiest u bovendien niet zomaar voor domotica, maar voor een ‘smart woning’. Dit systeem past zich volledig aan uw gewoontes aan, is later gemakkelijk uit te breiden en is draadloos beschikbaar indien gewenst. 

Loxone partner logo 

Pv-installaties

Wie een (ver)bouwproject denkt, denkt vandaag steevast aan het besparen van energie. Naast domotica, kunt u ook onze zonnepanelen inschakelen voor een efficiënt en zuiniger elektriciteitsverbruik.

Kiest u voor deze methode, dan is uw zekeringskast een belangrijke factor. We overlopen uitgebreid wat er allemaal mogelijk is, en voorzien uw zekeringskast al dan niet van de mogelijkheid om er een zonnepaneleninstallatie op aan te sluiten. Dit alles gebeurt conform de AREI, zodat u probleemloos door de keuring geraakt.

 

 

Thricon - Elektriciteit

Elektriciteit foto 2