fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.

sanitairSanitair

Vraag een offerte bij Thricon en bespaar tot 50%.

Sanitaire doe-het-zelf installatie met Thricon

Met een sanitair zelfbouwpakket kunt u flink besparen. Thricon adviseert u graag over de installatie met opties zoals regenwaterrecuperatie. Door het zelf leggen van leidingen, afvoeren en het plaatsen van de toestellen bespaart u bovendien tot 50% op de totale sanitaire kosten. Laat onze adviseur u begeleiden bij het maken van kostenbesparende keuzes tot de eindinstallatie.

Producten

Thricon werkt enkel met gecertificeerde onderdelen en toestellen van topmerken tegen verlaagde prijs. Alupex buizen voor de wateraanvoer zijn de ideale oplossing voor de doe-het-zelver door hun gebruiksgemak en duurzaamheid. Door deze zelf te leggen bespaart u flink op de installatiekosten. Dit geldt ook voor de afvoerbuizen. Thricon levert indien gewenst ook sanitaire toestellen en meubels voor badkamer en toilet mee en is uw steunpunt bij de plaatsing.

Werking

Maak een afspraak met één van onze adviseurs en samen neemt hij uw bouwplannen door. Na een calculatie van het ideale totaalpakket bezorgt hij u een offerte met daarin alle benodigde materialen en onderdelen. Goed overleg en respect voor het beschikbare bouwbudget staan daarbij voorop.

Installatie

Zelf een sanitaire installatie monteren is gemakkelijk met ons pakket waarbij de verschillende onderdelen voorzien zijn van handige stickertjes. Het op elkaar aansluiten met Alupex buizen wordt zo kinderspel waardoor u flink kunt besparen op installatiekosten. Collectoren worden door ons zelfs voorgemonteerd geleverd zodat u meer tijd over hebt voor het trekken van leidingen.

 

 Thricon - Sanitair zelfbouwpakket

Thricon - Sanitair zelfmontagepakket

Thricon - Sanitair zelf monteren

 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Remise 3
3930 Hamont-Achel

Je krijgt een bezoekje van onze adviseur

Je krijgt een bezoekje van onze adviseur

Onze professionele adviseur komt langs voor een woordje uitleg en doet eventueel meteen een opmeting van de benodigde materialen.

Wij maken een offerte op maat

Wij maken een offerte op maat

We berekenen de ideale combinatie van materialen, zonder verspilling van onnodige meters buis of hulpstukken. Deze ontvang je in een overzichtelijke offerte.

Je ontvangt een zelfbouwpakket met advies

Je ontvangt een zelfbouwpakket met advies

Je contactpersoon komt persoonlijk langs voor een demonstratie om je op weg te helpen. Daarna blijft hij bereikbaar voor extra advies.

Hoe gaan we te werk bij Thricon?

 

Vaillant
Henco
Comair
Daikin