fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.

ventilatieVentilatie

Vraag een offerte bij Thricon, specialist in zelfbouwpakketten.

Ventilatiesysteem C, C+ of D? Bespaar met Thricon

Een goede ventilatie is essentieel voor een gezond leefklimaat binnenshuis. Bovendien haalt u met een degelijke ventilatie veel punten op u EPB. U heeft keuze tussen ventilatiesysteem C, C+ en D. Onze adviseur legt u tot in de details de verschillen uit zodat u de juiste keuze kan maken. 

Producten

Thricon werkt enkel met gecertificeerde onderdelen en toestellen van topmerken tegen verlaagde prijs. Of u nu kiest voor ventilatiesysteem C, C+ of D. U ontvangt hoe dan ook een compleet pakket aan onderdelen en materialen waarbij u speciale montagegereedschappen van ons in bruikleen krijgt.

Werking

Maak een afspraak met één van onze adviseurs en samen neemt hij uw bouwplannen door. Na een calculatie van het ideale totaalpakket bezorgt hij u een offerte met daarin alle benodigde materialen en onderdelen. Goed overleg en respect voor het beschikbare bouwbudget staan daarbij voorop. 

Installatie

Zelf een ventilatiesysteem monteren is gemakkelijk met ons plan waarbij het leidingschema reeds voor u is uitgetekend. Het op elkaar aansluiten van luchtkanalen is eenvoudig waardoor u flink kan besparen op installatiekosten. 

 

 Thricon - Ventilatie zelfmontage

Thricon - Ventilatie zelfbouw

 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Remise 3
3930 Hamont-Achel

Je krijgt een bezoekje van onze adviseur

Je krijgt een bezoekje van onze adviseur

Onze professionele adviseur komt langs voor een woordje uitleg en doet eventueel meteen een opmeting van de benodigde materialen.

Wij maken een offerte op maat

Wij maken een offerte op maat

We berekenen de ideale combinatie van materialen, zonder verspilling van onnodige meters buis of hulpstukken. Deze ontvang je in een overzichtelijke offerte.

Je ontvangt een zelfbouwpakket met advies

Je ontvangt een zelfbouwpakket met advies

Je contactpersoon komt persoonlijk langs voor een demonstratie om je op weg te helpen. Daarna blijft hij bereikbaar voor extra advies.

Hoe gaan we te werk bij Thricon?

 

Vaillant
Henco
Comair
Daikin