fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.

verwarmingVerwarming

Vraag een vrijblijvende offerte bij Thricon.

Bespaar op uw verwarmingsinstallatie met Thricon

Een degelijke verwarmingsinstallatie begint met de berekening van het warmteverlies van uw huis. Na calculatie van het benodigde vermogen door onze adviseur stellen we u een compleet pakket op maat voor, rekening houdend met het beschikbare budget en voorkeuren voor een bepaald systeem. Hij adviseert u daarbij over radiatoren, vloerverwarming, verwarmingsketels, warmtepompen en leidingen.

Producten

Thricon werkt enkel met gecertificeerde onderdelen en toestellen van topmerken tegen verlaagde prijs. Of u nu kiest voor radiatoren of een vloerverwarming systeem met bijhorende CV ketel en/of warmtepomp. U ontvangt hoe dan ook een compleet pakket aan onderdelen en materialen waarbij u speciale montagegereedschappen van ons in bruikleen krijgt.

Werking

Maak een afspraak met één van onze adviseurs en samen neemt hij uw bouwplannen door. Na een calculatie van het ideale totaalpakket bezorgt hij u een offerte met daarin alle benodigde materialen en onderdelen. Goed overleg en respect voor het beschikbare bouwbudget staan daarbij voorop. Na het afronden van de installatie komen wij de het systeem instellen en opstarten.

Installatie

Zelf een verwarmingsinstallatie monteren is gemakkelijk met ons pakket waarbij de ketel en de collectoren zijn voorgemonteerd en voorzien zijn van handige stickertjes. Het aansluiten wordt zo kinderspel waardoor u flink kunt besparen op installatiekosten.

 

 Thricon - Verwarming zelf installeren

Thricon - Verwarming zelfmontage

Thricon - Verwarming zelf plaatsen

 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Remise 3
3930 Hamont-Achel

Je krijgt een bezoekje van onze adviseur

Je krijgt een bezoekje van onze adviseur

Onze professionele adviseur komt langs voor een woordje uitleg en doet eventueel meteen een opmeting van de benodigde materialen.

Wij maken een offerte op maat

Wij maken een offerte op maat

We berekenen de ideale combinatie van materialen, zonder verspilling van onnodige meters buis of hulpstukken. Deze ontvang je in een overzichtelijke offerte.

Je ontvangt een zelfbouwpakket met advies

Je ontvangt een zelfbouwpakket met advies

Je contactpersoon komt persoonlijk langs voor een demonstratie om je op weg te helpen. Daarna blijft hij bereikbaar voor extra advies.

Hoe gaan we te werk bij Thricon?

 

Vaillant
Henco
Comair
Daikin