fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.

Zélf bouwen

Doe het zelf en bespaar tot 50%!

U beschikt over een linker- en rechterhand? Mogen we u dan een geheimpje verklappen? Een 'professionele' installatie kunt u vaak gewoon zelf realiseren! Wij stellen zorgvuldig uw handige doe-het zelf pakketten samen waarmee u flink kunt besparen op uw bouwkosten. Thricon is úw specialist in zelfbouwpakketten voor zowel sanitair, verwarming, ventilatie als airconditioning.

Producten

We werken enkel met kwalitatieve en gecertificeerde producten en topmerken tegen verlaagde prijzen. Zo bent u zeker van een goedkope en duurzame installatie. Onze pakketten worden op maat van uw installatieplannen samengesteld zodat u geen onnodige overschotten hebt en weer extra bespaart.

Werking

Maak een afspraak met één van onze adviseurs en samen neemt hij uw bouwplannen door. Na een behoeftenanalyse en calculatie van het ideale totaalpakket bezorgt hij u een offerte voor alle benodigde materialen en onderdelen. Goed overleg en respect voor het beschikbare bouwbudget staan daarbij voorop.

Installatie

Zelf uw installatie monteren is kinderspel. Onze adviseur legt bij levering op locatie persoonlijk uit hoe de installatie te werk gaat. Daarbij zijn onze onderdelen voorzien van handige stickers die het monteren nog vergemakkelijken. Hierdoor bent u zeker van een vlotte installatie waarbij u bij moeilijkheden met plezier door een van onze adviseurs persoonlijk wordt begeleid. Bovendien krijgt u speciale gereedschappen van ons in bruikleen.

Subsidies

Voor vele bouw- of renovatiewerken kunt u een substantieel bedrag terugkrijgen via allerlei premies. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Kijk dan op www.premiezoeker.be!

Voor wie

Iedereen die zelf aan de slag wil met zijn installatie kan bij ons terecht voor advies, aankoop en hulp bij doe-het-zelf pakketten. Van particulier tot kleine zelfstandige of industriebouw.


Sanitair - zelfbouwSanitair

Van waterteller tot aftappunt. Thricon levert een compleet pakket op maat inclusief collectoren, leidingen en inbouwdozen. Eventueel aangevuld met sanitairtoestellen, afvoeren en regenwaterrecuperatie.

Lees meer

Verwarming - zelfmontage Verwarming

Wij leveren, rekening houdend met uw budget, al het nodige voor uw verwarmingsinstallatie. Een compleet pakket op maat met alle onderdelen: ketel, leidingen, koppelstukken, vloerverwarming of radiatoren.

Lees meer

Ventilatie - zelf monteren Ventilatie

Zorg voor een gezond luchtklimaat in huis. Wij adviseren u over de keuze tussen ventilatiesysteem C, C+ of D. Na de gemakkelijke zelfmontage zorgen wij ervoor dat uw toestel correct is ingesteld en opgestart.

Lees meer

Airco - zelfbouwpakket Airco

Zorg voor een perfect evenwicht tussen temperatuur en vochtigheid met een airconditioning systeem. Wij adviseren u over de mogelijkheden en modellen en maken een offerte op maat van uw eigen budget.

Lees meer

Elektriciteit Elektriciteit

U bespaart op hoge montagekosten dankzij deze zelfbouwpakketten met ondersteuning. We werken hiervoor samen met onze vaste partner Hofman Electronics.

Lees meer

Ludo Engelen, uw eerste aanspreekpunt bij Thricon.

Contacteer ons

Telefoon +32 (0)468/13 37 87

E-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Thricon - Verwarming zelf plaatsen

Thricon - Sanitair zelf monteren

 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Remise 3
3930 Hamont-Achel

Je krijgt een bezoekje van onze adviseur

Je krijgt een bezoekje van onze adviseur

Onze professionele adviseur komt langs voor een woordje uitleg en doet eventueel meteen een opmeting van de benodigde materialen.

Wij maken een offerte op maat

Wij maken een offerte op maat

We berekenen de ideale combinatie van materialen, zonder verspilling van onnodige meters buis of hulpstukken. Deze ontvang je in een overzichtelijke offerte.

Je ontvangt een zelfbouwpakket met advies

Je ontvangt een zelfbouwpakket met advies

Je contactpersoon komt persoonlijk langs voor een demonstratie om je op weg te helpen. Daarna blijft hij bereikbaar voor extra advies.

Hoe gaan we te werk bij Thricon?

 

Vaillant
Henco
Comair
Daikin