fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.

aircoAirco

Vraag een offerte voor uw zelfbouwpakket.

Bespaar op uw airco installatie

Door de uitzonderlijk hete zomers van de laatste jaren zijn airco toestellen enorm gestegen in populariteit. Airconditioning zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur op warme dagen, het optimaliseert ook de luchtvochtigheid in huis. Split en multi-split toestellen kunt u gemakkelijk zelf plaatsen waardoor u flink kunt besparen op de kosten. Een van onze erkende techniekers komt de installatie koeltechnisch en elektrisch aansluiten, instellen en opstarten.

Producten

Thricon werkt enkel met gecertificeerde onderdelen en toestellen van topmerken tegen verlaagde prijs. Het nodige vermogen van uw toestel is afhankelijk van verschillende factoren zoals oa de grootte van de ruimte. U ontvangt hoe dan ook een compleet pakket aan onderdelen en materialen waarbij u speciale montagegereedschappen van ons in bruikleen krijgt.

Werking

Maak een afspraak met één van onze adviseurs en samen neemt hij uw bouwplannen door. Na een calculatie van het ideale totaalpakket bezorgt hij u een offerte met daarin alle benodigde materialen en onderdelen. Goed overleg en respect voor het beschikbare bouwbudget staan daarbij voorop.

Installatie

Als zelfbouwer kunt u 90% van de airconditioning installatie zelf uitvoeren. Denk bv aan het ophangen van de unit, kabels en leidingen leggen. De aansluiting, het instellen van het toestel en de opstart worden kosteloos door Thricon gedaan.

 

 Airco zelfmontage - Thricon

Airco zelfbouw - Thricon

Airco zelfinstallatie -Thricon

 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Remise 3
3930 Hamont-Achel

Je krijgt een bezoekje van onze adviseur

Je krijgt een bezoekje van onze adviseur

Onze professionele adviseur komt langs voor een woordje uitleg en doet eventueel meteen een opmeting van de benodigde materialen.

Wij maken een offerte op maat

Wij maken een offerte op maat

We berekenen de ideale combinatie van materialen, zonder verspilling van onnodige meters buis of hulpstukken. Deze ontvang je in een overzichtelijke offerte.

Je ontvangt een zelfbouwpakket met advies

Je ontvangt een zelfbouwpakket met advies

Je contactpersoon komt persoonlijk langs voor een demonstratie om je op weg te helpen. Daarna blijft hij bereikbaar voor extra advies.

Hoe gaan we te werk bij Thricon?

 

Vaillant
Henco
Comair
Daikin