fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.
Zelfmontage van airco is dé manier om prijsbewust te renoveren

De zelfmontage van airco is één van de vele op maat gemaakte oplossingen waarmee Thricon u de gouden kans biedt uw huis naar alle believen te renoveren (en verkoelen), zonder daarom het door u vooropgestelde budget uit het oog te verliezen. De formule van onze zelfbouwpakketten zorgt er immers voor dat u, door het heft in eigen handen te nemen, een groot deel aan kosten uitspaart, die u in het geval van een uitbesteding aan een derde aan diens ervaring en vakdeskundigheid zou spenderen. 

Doe-het-zelf te Limburg voor de budgetvriendelijke verbouwing

Doe-het-zelf te Limburg is een niche die door weinigen zo volledig en betrouwbaar aangeboden wordt als door Thricon, dé specialist in zelfbouwpakketten voor uw elektriciteit, airco, ventilatiesystemen, verwarming, sanitair, e.d. Thricon te Limburg biedt op maat gemaakte doe-het-zelf-pakketten aan waarmee u zelf in een handomdraai uw eigen (ver)bouw(ing) kan realiseren, en dat aan slechts een fractie van de prijs die u betaalt bij een professioneel vakman. 

Zelfbouwpakketten in Limburg voor al uw mogelijke renovaties

Zelfbouwpakketten in Limburg mogen dan misschien wel in alle mogelijke vormen en maten komen, zelden zijn ze met een dergelijke kennis van zaken, gebruiksvriendelijkheid en attentie voor de wensen van de klant samengesteld als bij Thricon. Of u nu zoekt naar een financieel haalbare en betrouwbare oplossing om uw ventilatiesysteem, airco, elektriciteit, verwarming of sanitair aan te leggen, bij Thricon bent u altijd aan het juiste adres: wij voorzien in alle mogelijkheden en zetten in onze service steeds uw persoonlijke behoeften voorop. 

Met onze zelfbouw CV-ketel zit je er op alle gebied warmpjes bij

Een zelfbouw CV-ketel is een uitstekende oplossing om de (ver)bouwplannen waar u al zo lang van droomt ten uitvoer te brengen aan een voor u haalbare prijs, zonder daarom aan professionele montage of een perfecte afwerkingsgraad in te moeten boeten. Toch lijkt de hele onderneming voor u op te doemen als een berg waarvan het pad naar omhoog vol obstakels is, en dat is exact waar de zelfbouwpakketten van Thricon zich van cruciaal belang tonen - en van hun beste kant! 

Verwarming zelf plaatsen: de voordeligste weg naar een warm nest

Verwarming zelf plaatsen is een onderneming die velen vaak als onoverkomelijk en omslachtig in de oren klinkt. Ten onrechte, want bij Thricon zien we een gebrek aan professionele vakkennis niet als een tekortkoming, maar als dé uitdaging die als een rode draad doorheen de bezie-ling achter onze onderneming loopt. Met onze zelfbouwpakketten streven wij er immers naar klanten zonder enige voorkennis in het zelf plaatsen van hun verwarming dermate te begeleiden dat hun prestaties die van professionals evenaren, en daar slagen we met succes in!