fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.

aircoAirco

Vraag een offerte bij Thricon en bespaar tot 50%.

Hoe u fors kunt besparen op de aanleg van een airco installatie

Een airco installatie draagt bij aan een hoger wooncomfort. Het plaatsen van deze installatie is vaak een behoorlijke investering, zeker als u deze klus laat uitvoeren door een professional. Door gebruik te maken van het aanbod van Thricon kunt u echter fors besparen op de aanleg van een airco installatie. Wij staan bekend als dé specialist in zelfbouwpakketten voor aircosystemen en helpen u graag met het realiseren van professionele installaties.

Wij stellen het zelfbouwpakket voor uw aircosysteem op maat voor u samen. Hierbij vormen uw wensen en uw situatie onze blauwdruk. We werken enkel met gecertificeerde onderdelen en toestellen van topmerken. U kunt bij ons rekenen op materiaal van topkwaliteit waar u uiteraard ook gewoon de fabrieksgarantie op heeft.

Waarom kiezen voor een zelfbouwpakket voor een airco systeem?

Het grote voordeel van het zelf aanleggen van een airco installatie is dat u géén uurloon hoeft te betalen aan een professional. Dit uurloon ligt vaak erg hoog omdat hierin ook de ervaring en expertise van deze vakman is verwerkt. In veel gevallen maakt dit het aanleggen van een airco installatie erg kostbaar. Als u echter kiest voor een zelfbouwpakket van Thricon heeft u deze kosten niet. Dit financiële voordeel kan oplopen tot wel 50%! Het is dus zeker interessant om deze optie serieus te overwegen!

Bij het lezen van het bovenstaande zult u zich ongetwijfeld afvragen hoe u het gemis aan kennis van een professional kunt compenseren. Deze kennis brengen wij voor u mee. Onze adviseurs zullen u gedurende het gehele traject van een uitstekende begeleiding voorzien. Ze helpen u persoonlijk bij het maken van uw bouwplannen, adviseren u over het benodigde vermogen van uw toestel, geven u gedetailleerde instructies bij het afleveren van het zelfbouwpakket en zijn bereikbaar als u vragen heeft tijdens het bouwen van uw airco systeem.

Gebruiksvriendelijk doe-het-zelf pakket om een airconditioning aan te leggen

U zult ervaren dat de split- en multi-split toestellen goed zelfstandig te monteren zijn. De onderdelen in het pakket zijn voorzien van stickers waarop een duidelijke montage instructie vermeld staat. De mensen die hiervan gebruik hebben gemaakt, omschrijven onze pakketten dan ook als een “gebruiksvriendelijk doe-het-zelf pakket om een airconditioning aan te leggen”.

U zult ongeveer 90% van de aanleg van een airco installatie zelf kunnen uitvoeren. Als u klaar bent met het installeren van uw airconditioning komt één van onze adviseurs bij u langs om het systeem verder aan te sluiten, in te stellen en op te starten. Hiervoor betaalt u géén extra kosten.

Als u speciaal gereedschap nodig heeft om het systeem te installeren zullen wij u hierover informeren. Dit gereedschap hoeft u niet te huren of aan te schaffen maar kunt u gewoon van ons lenen.

Airco installatie zelf aanleggen?

Hebben wij u enthousiast gemaakt en wilt u een airco installatie zelf aanleggen? We helpen u er graag mee. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We laten u graag zien hoe u fors kunt besparen op de aanleg van een airco installatie en hiervoor géén professional nodig heeft. Wij zorgen dat u niets tekort komt.

 

 Airco zelfmontage - Thricon

Airco zelfbouw - Thricon

Airco zelfinstallatie -Thricon