fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.

verwarmingVerwarming

Vraag een offerte bij Thricon en bespaar tot 50%.

De makkelijkste manier om te besparen op de aanleg van uw verwarmingsinstallatie

Als u een verwarmingsinstallatie moet aanleggen of vervangen, kost dit altijd zeer veel geld. Op het moment dat uw plannen niet overeenkomen met uw budget kunt u ervoor kiezen om hierin concessies te doen, maar u kunt ook een andere keuze maken. De makkelijkste manier om te besparen op de aanleg van uw verwarmingsinstallatie, is door gebruik te maken van het interessante aanbod van Thricon. Wij bieden handige zelfbouwpakketten op maat aan waarmee u op een eenvoudige manier zelf uw verwarmingsinstallatie kunt aanleggen. Wij voorzien u van materialen van topkwaliteit.

Het plaatsen van een verwarmingsinstallatie is géén klus die alleen professionals kunnen uitvoeren. Iedere doe-het-zelver is in staat om deze klus tot een goed einde te brengen. Voorwaarde is wel dat hij of zij weet welke materialen er nodig zijn en hoe de klus moet worden aangepakt. Hierbij kunnen wij u helpen.

Doe-het-zelf pakketten voor het aanleggen van verwarmingsinstallaties

Thricon biedt doe-het-zelf pakketten voor het aanleggen van verwarmingsinstallaties. Deze pakketten worden op maat voor u samengesteld. Onze adviseurs komen hiervoor graag bij u thuis om de plannen te bespreken. Uiteraard zal onze vakman met u meedenken en factoren als het warmteverlies van uw huis en het benodigde vermogen van uw verwarmingsinstallatie hierin meenemen. Onze adviseur kan u adviseren over onder andere het installeren van een vloerverwarming, radiatoren, verwarmingsketels, warmtepompen en leidingen.

Na de calculatie van uw ideale totaalpakket zal de adviseur u een offerte aanbieden. Bij het maken van deze offerte houden we uiteraard rekening met het beschikbare bouwbudget. Als u akkoord gaat met de offerte, zullen wij de benodigde onderdelen bij elkaar verzamelen en dit bij u afleveren. We werken enkel met gecertificeerde producten van de topmerken uit deze branche. U bent dus verzekerd van een uitstekende kwaliteit.

Zelfbouwpakket voor een verwarmingsinstallatie

We komen het zelfbouwpakket voor een verwarmingsinstallatie persoonlijk bij u afleveren. Uiteraard leggen we u hierbij uit hoe u de spullen kunt gebruiken. Daarnaast zijn alle onderdelen voorzien van stickers met montage instructies. Mocht u toch met vragen of onduidelijkheden zitten tijdens de bouw, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. We staan altijd voor u klaar om u verder te helpen.

Een ketel en het toebehoren worden voorgemonteerd door ons geleverd. Het enige wat u nog maar hoeft te doen, is het aansluiten van de leidingen. Na het afronden van de aanleg komen wij het systeem voor u instellen en opstarten. Deze service voeren we kosteloos voor u uit.

Als u voor het uitvoeren van de klus specifiek gereedschap nodig heeft, zullen wij u hierover informeren. Dit gereedschap hoeft u niet speciaal voor deze klus aan te schaffen maar kunt u gewoon van ons lenen. Wij hebben gereedschap voor u ter beschikking om leidingen te plooien, in te korten of af te rollen.

Uw besparing op de aanleg van uw verwarmingsinstallatie

Het zal u niet verbazen dat u op deze manier zéér veel geld kunt besparen op de aanleg van uw verwarmingsinstallatie. Van de hoogte van deze besparing zult u wél opkijken. Dit kan oplopen tot wel 50%. Bij het aanleggen van een verwarmingsinstallatie kunt u rekenen op een besparing van enkele duizenden euro’s! Het is de makkelijkste manier om te besparen op uw verwarmingsinstallatie.

Heeft u interesse in onze diensten of vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag op een voordelige wijze verder met uw klus en zorgen dat u niets te kort komt. U zult er snel en voordelig warmpjes bijzitten.

 

 Thricon - Verwarming zelf installeren

Thricon - Verwarming zelfmontage

Thricon - Verwarming zelf plaatsen