fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.

sanitairSanitair

Vraag een offerte bij Thricon en bespaar tot 50%.

Zelf sanitair aanleggen met behulp van een handig zelfbouwpakket

Heeft u plannen om sanitaire ruimtes (opnieuw) in te richten? Dit kunt u natuurlijk voor veel geld laten doen door een professional, maar u kunt deze klus ook zelf oppakken. Thricon maakt het zelf aanleggen van sanitair voor u gemakkelijk, door een handig zelfbouwpakket op maat aan te bieden. Daarnaast denken we uiteraard met u mee hoe u deze klus het beste kunt uitvoeren. U kunt hierdoor zeer veel kosten besparen!

Veel mensen denken dat het aanleggen van sanitair echt specialistenwerk is, maar dat is eigenlijk helemaal niet het geval. Uiteraard is het handig om te weten hoe een klus moet worden aangepakt, moeten de juiste onderdelen worden verzameld en moet het juiste gereedschap voorhanden zijn. Als dit echter het geval is, kan iedere doe-het-zelver deze klus zonder problemen uitvoeren! Thricon helpt u hier graag bij.

Doe-het-zelf pakket voor sanitair

Het zal weinig moeite kosten om uit te rekenen dat u een stuk voordeliger uitkomt als u sanitair zelf kunt aanleggen en hiervoor géén professional hoeft in te huren. Wij helpen u hier graag bij. Wij delen niet alleen onze vakkennis, maar we stellen ook speciaal voor u een doe-het-zelf pakket samen, waar u alle benodigde onderdelen in zult terugvinden. Daarnaast mag u het speciale gereedschap dat u nodig heeft voor de installatie van ons lenen. Wij hebben onder andere gereedschap voor het bewerken van leidingwerk voor u beschikbaar.

Dit is uiteraard een veel voordeligere optie dan het inhuren van een professional. Met behulp van ons doe-het-zelf pakket voor sanitair kunt u tot wel 50% op deze kosten besparen. Deze besparing kan oplopen tot wel duizenden euro’s.

Het samenstellen van zelfbouwpakketten voor sanitaire voorzieningen

Wij stellen de zelfbouwpakketten voor sanitaire voorzieningen volledig op maat voor u samen. Hiervoor zal één van onze adviseurs bij u thuis komen om de plannen te bespreken. Uiteraard zal onze vakman u adviseren hoe u deze klus het beste kunt aanpakken en op basis hiervan een calculatie maken hoe het ideale onderdelenpakket eruit moet komen te zien. Hierbij respecteren we uiteraard uw budget.

Als u akkoord gaat met de offerte, gaan wij het pakket voor u samenstellen. Thricon werkt enkel met gecertificeerde onderdelen en toestellen van de topmerken uit de sanitair branche. We staan dus in voor een uitstekende kwaliteit. We leveren desgewenst ook sanitaire toestellen en meubels mee. U kunt dus direct aan de klus beginnen.

Sanitair zelfbouwpakket gebruiken

Ons sanitair zelfbouwpakket is eenvoudig te gebruiken. Alle onderdelen zijn voorzien van stickers waarop de montage instructie staat weergegeven. Het aansluiten van de voorzieningen wordt op deze manier héél eenvoudig gemaakt. Mocht u er tijdens het uitvoeren van de klus niet uitkomen of vragen hebben, kunt u ons altijd contacteren. Wij zullen u dan altijd van bijstand voorzien.

Thricon bewijst dat u op een hele eenvoudige manier veel geld kunt besparen door uw sanitaire voorzieningen zelf aan te leggen. Wij zorgen dat u niets te kort komt bij het uitvoeren hiervan. Heeft u interesse in een sanitair zelfbouwpakket of wilt u meer informatie hierover? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen u graag verder.

 

 Thricon - Sanitair zelfbouwpakket

Thricon - Sanitair zelfmontagepakket

Thricon - Sanitair zelf monteren