fbpx Thricon - zelfbouwpakketten mét begeleiding - sanitair - verwarming - ventilatie - airco - elektriciteit.

ventilatieVentilatie

Vraag een offerte bij Thricon en bespaar tot 50%.

Voordelig ventilatiesysteem aanleggen voor een gezond leefklimaat in huis

Een gezond leefklimaat in huis is natuurlijk onbetaalbaar maar het laten aanleggen van een ventilatiesysteem door een professional kan soms flink veel geld kosten. Deze kosten kunnen zomaar boven uw budget uitstijgen. Het voordelige alternatief hiervan is het zelf aanleggen van een ventilatiesysteem. Thricon helpt u hier graag bij door u een handig zelfbouwpakket op maat aan te bieden. Daarnaast staan we klaar om u tot in detail te adviseren hoe u deze klus het beste kunt aanpakken.

Er zit uiteraard een groot verschil in prijs of u het aanleggen van een ventilatiesysteem laat doen of deze klus zelf aanpakt. Veel mensen vrezen dat deze klus zeer ingewikkeld is en voelen zich bijna genoodzaakt om hiervoor een professional in te huren. Dit is echter niet noodzakelijk als u beschikt over de juiste kennis en materialen. Door de klus zelf uit te voeren kunt u tot wel 50% van de kosten besparen. Uw ventilatiesysteem wordt hierdoor erg voordelig. Een gezond leefklimaat in huis hoeft dus niet onbetaalbaar te zijn!

Waarom u géén professional nodig heeft voor het aanleggen van een ventilatiesysteem

Thricon bewijst dat u géén professional nodig heeft voor het aanleggen van een ventilatiesysteem. Wij zorgen ervoor dat er een doe-het-zelf pakket op maat bij u thuis wordt afgeleverd waar u direct zelf mee aan de slag kunt. Om deze service te kunnen bieden, maken we graag een afspraak met u om uw wensen en plannen door te nemen.

Onze vakkundige adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u. Zij zullen u adviseren of een C, C+ of D ventilatiesysteem de beste keuze voor u is. Uiteraard zullen zij de verschillen tussen de systemen tot in detail met u doornemen zodat u een goede keuze kunt maken. Op basis hiervan zal de adviseur een ideaal totaalpakket voor u samenstellen waarbij uiteraard uw budget wordt gerespecteerd.

Als u akkoord bent met de offerte, zullen we de materialen voor u verzamelen. Wij werken enkel met gecertificeerde onderdelen en toestellen van topmerken. We maken het monteren van het ventilatiesysteem extra makkelijk door u een plan aan te leveren waarin het leidingschema al reeds is uitgetekend. Hierdoor wordt het aansluiten van de luchtkanalen zeer eenvoudig en kunt u dit doen zonder verdere professionele hulp.

Zelfbouwpakket voor ventilatiesystemen

We komen ons doe-het-zelf pakket voor ventilatiesystemen bij u thuis afleveren. Hierbij zullen we alle onderdelen met u doorlopen en u instructie geven hoe u deze moet gebruiken. Daarnaast zijn de onderdelen voorzien van stickers met montage instructies. Mochten er tijdens het installeren van uw ventilatiesysteem vragen ontstaan, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Onze vakmensen zitten voor u klaar.

Als u voor deze klus specifieke montagegereedschappen nodig heeft, hoeft u deze niet speciaal voor deze klus aan te schaffen of te huren. Dit gereedschap krijgt u van ons in bruikleen.

Informatie of advies over een doe-het-zelf pakket voor een ventilatiesysteem

Heeft u interesse in informatie of advies over een doe-het-zelf pakket voor een ventilatiesysteem? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Thricon is dé specialist in zelfbouwpakketten voor ventilatiesystemen. We staan klaar voor iedereen die wil besparen op dit soort voorzieningen. Omdat u een “professionele installatie” vaak gewoon zelf kunt realiseren!

 

 Thricon - Ventilatie zelfmontage

Thricon - Ventilatie zelfbouw